Albrandswaards Dagblad | Winst voor WCR tegen Full Speed

Winst voor WCR tegen Full Speed

mainImage

WCR won zondag thuis de tweede wedstrijd in de promotiepoule tegen Full Speed. WCR en Full Speed hadden te maken met barre weersomstandigheden, veel wind en regen, maar wisten er desondanks met een 4-3 eindstand een spektakelstuk van te maken.

Lastig voetballen met dit weer en beide ploegen tastten voorzichtig af hoe hiermee om te gaan. Serdar Kay had dat als eerste in de gaten. Hij kwam goed door over links, zette de bal voor op Jeremy v/d Ent die de score opende met een volley. WCR ging daarna rustig verder. Weer over links, dit keer Jeffrey van Veen met een strakke voorzet en een verdediger van Full Speed werkte deze bal achter zijn eigen keeper voor de 2-0.

In de tweede helft meteen weer een doelpunt voor WCR. Een vrije trap van Mitchell Keikes ging goed onder de muur door, waarop de doelman kansloos was. Hierna bracht WCR zichzelf in de problemen. Een te korte terugspeelbal van Kevin Francois zorgde voor de 3-1. Hierna viel Jeremy v/d Ent heel vervelend uit met een op het oog ernstige blessure waardoor WCR de organisatie even kwijt was. Mano Cruden viel voor hem in.

En hij was het ook die de bal vanuit een corner van Full Speed in eigen doel kopte; 3-2. En of het niet erger kon werd het ook nog 3-3. Een vrije trap kwam via de paal tegen doelman Joey Driest aan en verdween in eigen doel. WCR ging uiteindelijk toch weer voetballen en na een rush van tachtig meter van Mitchel Keikes wist hij de bal bij Jeffrey van Veen te krijgen. Hij schoot verwoestend hard binnen; eindstand 4-3.