Wereldkampioen panna komt bij Oude Maas

4 June 2018, 14:45 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Wereldkampioen panna komt bij Oude Maas

Tweevoudig wereldkampioen Panna voetbal Jeand Doest, ook bekend onder de naam Easy Man, geeft zaterdag 9 juni een panna demonstratie. Dit panna spektakel speelt zich af op de voetbalvelden van Oude Maas in Poortugaal tijdens de traditionele afsluiting van het voetbalseizoen. De demonstratie begint om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

De voetbaldag start om 12.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Voor iedereen van jong tot oud staan diverse leuke activiteiten op het programma. Op het terrein van Oude Maas aan de Albrandswaardseweg zijn een mini-braderie, kraampjes met Oudhollandse spelen waar je leuke prijzen kunt winnen en een karikatuurtekenaar voor een ludiek zelfportret aanwezig. Voor de kinderen is er gratis schminken, tattoos en sieraden maken.
Op het terras van Oude Maas staan onder meer diverse dj’s, is er een stormbaan en een pannakooi voor de jeugd. Bij mooi weer worden er ritjes gemaakt in een oldtimer.

Onder leiding van de buurtsportcoach Albrandswaard kan iedereen meedoen met een voetbal mixtoernooi. Dit mixtoernooi is onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Het toernooi wordt afgewisseld met voetbal gerelateerde activiteiten voor extra punten. Het mixtoernooi begint om 12.30 uur voor de jongste jeugd en duurt de hele middag. Iedereen is van harte welkom. Dus neem voetbalschoenen mee en kom voetballen!