Weer een overwinning voor WCR zondag

23 October 2018, 12:17 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Weer een overwinning voor WCR zondag

WCR speelde afgelopen zondag voor de competitie uit tegen Kethel Spaland op sportpark Willem-Alexander. De voetballers uit Rhoon begonnen wat onwennig aan de wedstrijd. Dat had alles te maken met de ploeg uit Schiedam die meteen druk zette. WCR moest alle zeilen bijzetten om de Schiedammers van scoren af te houden. Gelukkig waren de verdedigers en de keeper zeer alert.
WCR kwam deze periode ongeschonden door en kwam zelf beter in het spel. Serdar Kolay moest vervolgens geblesseerd het veld verlaten om vervangen te worden door Rilgillio Ramsubagh. En met hem erbij op de flank kon WCR op wat meer snelheid rekenen. En dat resulteerde meteen in een doelpunt. Jeffrey van Veen speelde de bal op Kevin de Groote en zijn strakke voorzet werd door een verdediger van Kethel Spaland in het eigen doel gewerkt: 0-1. En nog net voor rust kwam linksback Kevin de Groote op de rand zestien. Hij bedacht zich geen moment een haalde in één keer uit. Voor de 0-2.

In de tweede helft ging WCR verder waar het gebleven was maar de 0-3 bleef lang uit. Maar uiteindelijk kwam WCR over rechts goed door. De bal werd ingeschoten, werd gekeerd door de keeper waarna de bal voor de voeten kwam van Jeffrey van Veen die cool de 0-3 binnen schoot. WCR wisselde daarna nog een derde en laatste keer. Noodgedwongen moest Jeremy v/d Ent met een gebroken neus het veld verlaten. Voor hem kwam Luuk Otte erbij. Daarna voetbalde WCR de wedstrijd rustig uit en nam uiteindelijk de drie punten mee naar Rhoon.