Wederom grote overwinning voor WCR zondag

Sport
mainImage
Digitaal Dagblad

WCR zondag speelde zondag voor de competitie thuis tegen Pretoria in het nieuwe tenue van Klupp.  Het Rhoonse team speelde deze week in een iets andere samenstelling dan vorige week. Door wat blessures en afwezigen kregen deze keer wat andere spelers de kans zich te laten zien.
WCR begon wat onwennig met een te laag baltempo. Ze gaven weinig weg, maar creëerden zelf ook te weinig. Toch kon er vrij vlot gescoord worden. In de zesde minuut wist Kevin Francois met een diepe pass Rilgillio Ramsubagh te bereiken. Hij omspeelde de keeper en kon rustig binnen schieten: 1-0. In minuut 23 kwam de bal vanaf rechts voor, werd verdedigd, maar toch wist Jeffrey van Veen de bal beheerst binnen te schieten.

Na rust had WCR iets goed te maken ten opzichte van de eerste helft. Pretoria hoopte met wat wissels een ander spelbeeld te creëren maar dat lukte niet. In de 50e minuut werd Sharondly Joaquin diep gestuurd. Hij kon de bal opzij leggen voor Rilgillio Ramsubagh die voor leeg doel binnen kon tikken:L 3-0. In de 55e minuut speelde Mitchell Keikes de bal op Serdar Kolay. Hij wist de bal langs de keeper in het doel te krijgen voor de 4-0.
WCR wisselde daarna Rilgillio Ramsubagh voor Jeremy v/d Ent en Marchelli Lima voor Sharondly Joaquin. In de 66e minuut werd Jeffrey van Veen onderuit gehaald in het strafschopgebied. Een penalty volgde en deze werd door specialist Mitchell Keikes goed ingeschoten. WCR kreeg veel corners deze wedstrijd en die waren vaak erg gevaarlijk. In de 74e minuut werd een corner van Mitchell Keikes dan ook door Jeremy v/d Ent binnen geschoten: 6-0.
In de laatste tien minuten werd er nog twee keer gescoord door WCR. Jeffrey van Veen kon zijn tweede en derde doelpunt maken van deze wedstrijd. Hiermee was zijn hattrick een feit en werd de eindstand bepaald op 8-0.

Rilgillio Ramsubagh werd na de wedstrijd tot Man of the Match gekozen. Volgende week speelt WCR om 14.00 uur uit bij Kethel Spaland.