WCR zondag dendert maar door

2 April 2019, 11:38 uur
Sport
mainImage

WCR speelde zondag uit tegen DHL en wist de ontmoeting op een keihard kunstgrasveld te winnen met 0-2. WCR liet meteen zien waarvoor het gekomen was; drie punten waren het enige dat WCR kwam halen aan de Brasserskade.

Goede aanvallen volgden elkaar op, maar de ‘finishing touch’ ontbrak steeds. Totdat een opbouw vanuit achteruit over een paar schijven bij Mitchel Keikes uit kwam. Hij kon alleen op de keeper af en scoorde de 0-1. WCR kende hierna een mindere fase. Gelukkig zag het team van Henri van Zeist en Mladen Maksimovic kans om de nul tot aan de rust vast te houden.

In de tweede helft wist WCR na een goede voorzet van Mano Cruden op 0-2 te komen. De bal werd namelijk in het eigen doel gewerkt. Hierna werd de licht geblesseerde Mano Cruden gewisseld voor Rilgillio Ramsubagh en even later kwam Frank Weeda voor Kevin van Veen.

Helaas werd het spel niet beter, ondanks dat er veel meer ruimte kwam. De spelers van WCR werden te egoïstisch en verloren daardoor vaak de bal. DHL ging nog alles of niets spelen, maar kon niet echt meer gevaarlijk worden.

Door deze uitslag staan de Rhoonse voetballers op dit moment derde in de derde klasse Hoog B. Volgende week speelt WCR thuis tegen SEP.