WCR met ruime zege naar promotiepoule

19 February 2019, 14:51 uur
Sport
mainImage

Om nog een kans te maken om bij de promotiepoule aan te haken moest WCR afgelopen zondag winnen van Steeds Hoger. De Rhoonse thuisclub begon dan ook direct scherp aan de wedstrijd en liet al snel zien dat er hier niets te behalen zou zijn voor Steeds Hoger. De 1-0 lag dan ook al vlot binnen. Een scrimmage na een corner leidde tot een eigen goal van de gasten.

Niet lang hierna kreeg WCR een vrije trap die snel werd genomen door Kevin Francois op Serdar Kolay en hij schoot raak; 2-0. Vervolgens kwamen de gasten, na slap verdedigen van WCR op 2-1. Tevens de ruststand want WCR kreeg daarna volop kansen, zelfs nog een penalty, maar die werden niet verzilverd.

Na de rust kwam WCR wederom scherp uit de kleedkamer. Sharondly Joaquin schoot met een droge knal de 3-1 binnen. De thuisclub bleef goed voetballen en nu werd een groot klasseverschil duidelijk. Een voorzet van Kevin de Groote kwam aan bij Jeremy v/d Ent die met zijn borst de bal over de doellijn bracht voor de 4-1.

Niet veel later kreeg Kevin van Veen de bal op de rand van de zestien en de 5-1 binnen te schieten. Hierna volgde het slotakkoord. Mitchel Keikes kreeg de bal op een meter of 25 van het doel en haalde hard en laag uit; 6-1.

Met deze ruime overwinning is de promotiepoule voor WCR een feit.