WCR deelt de punten met SEP

9 April 2019, 10:59 uur

WCR speelde zondag op een zonovergoten sportpark de Omloop gelijk tegen SEP. WCR begon dramatisch aan de wedstrijd. Het leek wel alsof de helft van de spelers geen zin had. Slechte aannames, weinig beweging en een te laag baltempo zorgden voor een bedroevend niveau. Maar toch kwam WCR op voorsprong. Een pass kwam niet aan door toedoen van SEP, maar Merwin de Brito gebruikte zijn lichaam goed waardoor hij vrij kon inschieten; 1-0. Tevens de ruststand.

De tweede helft ging op dezelfde manier verder. Vele foute passes die leidden tot kansen voor SEP. Gelukkig sprongen de gasten hier heel slecht mee om. Uiteindelijk kwam SEP toch op gelijke hoogte. De scheidsrechter zag van een grote afstand een duikeling van een speler van SEP en gaf, tot veler verbazing, een penalty. Die leidde tot de 1-1.

Vanaf dat moment werd het bar en boos. Overtredingen werden zwaarder en na een rode kaart aan Kevin Francois moest WCR met tien man verder. Maar zelfs daarna creëerde de thuisploeg nog de meeste kansen. Helaas bleef de score steken op 1-1.