Vriendenavond bij PBC Boomgaardshoek

28 March 2018, 09:56 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Vriendenavond bij PBC Boomgaardshoek

Bij badmintonclub PBC Boomgaardshoek werd vrijdag een Bring-a-Friend avond gehouden. Alle leden konden één of meer mensen meenemen naar de vereniging om een paar gezellige sportieve uurtjes met elkaar door te brengen in sporthal Boomgaardshoek.
Er werden koppels gevormd die de rest van de avond met elkaar zouden spelen tegen andere koppels en iedereen speelde vier partijen. Er werd rekening gehouden met elkaars niveau, waardoor iedereen leuke, spannende en vooral inspannende wedstrijdjes kon spelen. De avond was een groot succes en zal vaker worden georganiseerd.
Bij PBC Boomgaardshoek worden overigens veel activiteiten voor de leden georganiseerd. Voor beginnende badmintonners is het mogelijk om wekelijks een uurtje training te krijgen waarin techniek en tactiek worden uitgelegd en geoefend. Maar alleen lekker vrijspelen kan bij PBC natuurlijk ook. Met de verschillende abonnementen is badminton spelen bij PBC Boomgaardshoek voor iedereen mogelijk.
Wie geïnteresseerd is kan eens komen kijken in sporthal Boomgaardshoek in Hoogvliet of check de website www.pbcboomgaardshoek.nl.