Verlies van BCN Rhoon tegen koploper

25 March 2019, 15:04 uur
Sport
mainImage

Badminton vereniging Rhoon leed de afgelopen week een 6-2 nederlaag tegen PBC uit Papendecht. De wedstrijd van Team 1 werd gespeeld in sporthal Rhoon in het kader van de Hoeksche Waard Competitie.

Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden tegen de koploper werd al snel duidelijk. Ondanks het feit dat de dames Marijke en Marielouise er met 18-21 21-18 en 14-21 nog een derde set uit wisten te slepen ging deze pot verloren. Op een zeker moment was er sprake van een 5-0 achterstand en een complete deceptie lag op de loer.

Echter in de gemengd dubbelspelen met Hennie, de eerste met Marielouise, werd de eer gered en kwam met 21-17 14-21 en 21-9 de eerste winstpartij voor de thuisvereniging op de borden. Door wederom een prestatie van Hennie, deze keer met Marijke, kwam uiteindelijk ook nog een tweede winstpartij tot stand, hetgeen een 2-6 eindstand veroorzaakte. 

Nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Naast de competitie teams zijn de leden onderling actief met badminton wedstrijden. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Aanmelden kan via de website maar spontaan langskomen op één van de speelavonden is ook mogelijk.