Verenigingsberaad VV Smitshoek op 9 oktober

25 September 2019, 13:11 uur
Sport
mainImage

Smitshoek houdt op woensdag 9 oktober om 19.30 uur een verenigingsberaad in de kantine. De club wil buiten de reguliere ledenvergaderingen om ook in een andere opzet wel eens met de leden communiceren. Het verenigingsberaad is bestemd voor kaderleden, medewerkers en in principe iedereen die belangstelling heeft. Want het is zaak dat iedere Smitshoeker de mogelijkheid krijgt om zijn of haar zegje te doen. Dit eerste beraad is gepland op: woensdag 9 oktober vanaf 19.30 in de ‘presentatieruimte’ bij de kantine.

Op die avond zullen bestuursleden en voorzitters van commissies uiteenzetten hoe de vlag er op hun aandachtsgebied bij staat, welke ontwikkelingen er plaatsvinden, wat mogelijkheden zijn etc. Medewerkers en leden krijgen de mogelijkheid om in gesprek te gaan, vragen te stellen en suggesties te doen. Het geheel vindt plaats in de vorm van een combinatie van gezamenlijke thema’s en een viertal aparte themasessies, te weten:

1.     Senioren en het prestatievoetbal
2.     Jeugd en het voetballen in de breedte
3.     Overige activiteiten, kantine en accommodatie
4.     Organisatie, sfeer en veiligheid

Bij alle thema’s zal ook uitgebreid stil worden gestaan bij de belangrijkste opgave: Waardering voor en uitbreiding van het medewerkers/vrijwilligersbestand. Afhankelijk van de resultaten zal nader worden bepaald hoe aan deze avond een vervolg zal worden gegeven. Maar Smitshoek stelt het wel op prijs dat iedereen die mee wil doen zich van tevoren aanmeldt, tevoren een goed beeld van het aantal deelnemers is belangrijk voor de organisatie.

Uw aanmelding kan via een mailtje met melding ‘Ik ben graag van de partij op 9 oktober’ aan bestuurder Ad Kooimans:  [email protected]. Inschrijven kan tot uiterlijk 6 oktober aanstaande.