Trainer Slot ziet Paixão zich goed ontwikkelen bij Feyenoord

16 April 2023, 20:42 uur
Sport
mainImage
ANP

Trainer Arne Slot vierde het derde doelpunt van Feyenoord tegen SC Cambuur alsof het de openingstreffer was. "Er zullen misschien mensen zijn die denken: wat maakt die man zich druk?" zei Slot na de zege van 3-0 in Leeuwarden. "We waren zo dominant en zo veel beter. En toch kan een tegentreffer een wedstrijd dan nog op de kop zetten. Na die 3-0 kon het bijna niet meer fout gaan."

Slot was tevreden over het spel van Feyenoord in Leeuwarden. "Maar we hadden wel eerder afstand moeten nemen", zo doelde hij onder meer op een kopbal op de lat van Igor Paixão en schoten op de paal van Santiago Giménez en Lutsharel Geertruida.

Slot ziet de Braziliaanse aanvaller Paixão steeds beter worden. "Hij klopt echt op de deur. Tegen Sparta scoorde hij als vervanger van de geschorste Idrissi", zei Slot bij ESPN. "Paixão mocht tegen RKC starten omdat Alireza niet helemaal fit was. Donderdag tegen AS Roma heb ik weer voor Jahanbakhsh gekozen. Nu was het de beurt voor Paixão. Hij heeft het goed gedaan met zijn snelheid en snelle voetbewegingen. Giménez had misschien nog wel vaker van zijn voorzetten moeten profiteren."

 


Door: ANP