Succesvol Open Toernooi PBC Boomgaardshoek

8 April 2019, 12:38 uur
Sport
mainImage

Afgelopen zaterdag 6 april vond in sporthal Boomgaardshoek het Sense of China PBC Boomgaardshoek Open Toernooi 2019 plaats. Deze 31e editie van dit jaarlijkse badminton evenement was met 100 deelnemers, volledig bezet. Er waren spectaculaire en aantrekkelijke wedstrijden te zien.

Het hele toernooi verliep vlekkeloos en in een geweldig gezellige sfeer. In de hoogste categorie gingen de eerste prijzen in de single wedstrijden naar Erwin Hartung en naar Maaike Kamsteeg. Ook spelers van PBC Boomgaardshoek lieten zich niet onbetuigd. Rianne Petersen en Mark Groenendijk werden de winnaars van het gemengd dubbel en Mees van Brakel behaalde de eerste prijs in de single in zijn categorie. Ook Naomi Sintnicolaas (eerste in de damesdubbel) en Dennis Petersen (tweede in de herendubbel) vielen als oud-wedstrijdspeler van PBC op in de hoogte categorie. Na de prijsuitreiking gingen alle winnaars, volgens traditie bij PBC Boomgaardshoek, met elkaar op de foto.

Een toernooi organiseren is niet mogelijk zonder de steun van trouwe sponsoren. Naast hoofdsponsor Restaurant Sense of China, werden bijdragen geleverd door Lengkeek Staalbouw, Peinemann, Fidor accountants, Technische Unie, J. Oudenes & Zn. reinigingsbedrijf, Grando keukens en badkamers en Karwei Hoogvliet. De sporters werden door Albert Heijn XL Hoogvliet voorzien van gezond fruit. De online-badmintonshop van De Goeij was in de sporthal aanwezig om iedereen te voorzien van badmintonartikelen en ARAP relatiegeschenken had artikelen beschikbaar gesteld voor de loterij waarvan de opbrengst naar de jeugd badmintonners gaat.

Wie meer wil weten over de vereniging in Hoogvliet kan kijken op www.pbcboomgaardshoek.nl of gewoon eens langs komen op dinsdag- of vrijdagavond in sporthal Boomgaardshoek.