Sporthal vol met badmintonners PBC Boomgaardshoek

23 April 2018, 12:34 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Sporthal vol met badmintonners PBC Boomgaardshoek

Het was afgelopen zondag een enorm gezellige drukte in sporthal Boomgaardshoek in Hoogvliet. Alle jeugdcompetitieteams van badmintonclub PBC Boomgaardshoek speelden hun competitiewedstrijd thuis en ook het damesteam speelde een thuiswedstrijd tegen de koploper Niton. Daarmee speelden zes teams in de sporthal en zoals gebruikelijk waren veel supporters aanwezig van zowel PBC-ers als van de gasten.
In zo’n ambiance wilden de spelers allemaal uitblinken en dat deden ze ook. Onder aanmoedigingen van teamgenoten, ouders, opa’s en oma’s, vrienden en coaches werden geweldig spannende wedstrijden gespeeld. Dan blijkt maar weer wat een super leuke sport badminton is voor jong en oud. Na een paar uur gezond zweten in een lekker warme sporthal waren de einduitslagen bekend.
Twee teams verloren, drie teams wonnen en het damesteam wist gelijk te spelen tegen de huidige nummer één. PBC Boomgaardshoek had dus een goed weekend gehad, want een dag eerder waren de jeugdspelers ook nog met elkaar een dagje uit geweest naar Walibi.
Ook nieuwsgierig geworden naar deze snelle racketsport, kom dan eens kijken op één van de speeldagen of neem contact op. Kijk voor meer informatie op www.pbcboomgaardshoek.nl.