Sportclinics Albrandswaard komen er weer aan

21 April 2018, 11:22 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Sportclinics Albrandswaard komen er weer aan

De Sportclinics Albrandswaard zijn dé weken van het jaar waarin de sport in Albrandswaard extra onder de aandacht wordt gebracht bij basisschoolkinderen van de groepen drie tot en met acht en hun ouders/verzorgers. Tijdens deze weken kunnen de kinderen na schooltijd gratis kennis maken met de vele vormen van sport en bewegen die er in Albrandswaard zijn.

Om te kunnen sporten zijn kinderen vaak verplicht om lid te zijn van een sportvereniging of organisatie. Helaas gebeurt het regelmatig dat iemand lid wordt van een vereniging om er later achter te komen dat de sport niet helemaal bij hem of haar past. Hierdoor wordt de motivatie om te sporten minder en ook om een nieuwe sport te zoeken. En dat terwijl sporten juist zo gezond en leuk is.

De Sportclinics Albrandswaard zijn de perfecte gelegenheid om eens per jaar de sport en de sportverenigingen in de schijnwerpers te zetten. Op deze manier kunnen kinderen in Albrandswaard op een laagdrempelige manier zien welke sportmogelijkheden er in de gemeente en omstreken zijn en hoe leuk sporten is.
De Buurtsportcoach Albrandswaard organiseert daarom in samenwerking met de sportverenigingen en bedrijven van 7 mei tot en met 1 juni de Sportclinics Albrandswaard 2018. Meer info en/of aanmelden kan via: www.albrandswaardactief.nl.