Smitshoek verliest bij Achilles Veen

8 March 2020, 10:28 uur
John van Neuren

Smitshoek is er zaterdag niet in geslaagd om ook de 2e zes-punten-wedstrijd op rij te winnen. Uit bij Achilles Veen verloor de ploeg met 2-0. Trainer Richard Middelkoop kon niet beschikken over topscorer Joey Kleijn vanwege hamstringklachten, voor hem in de plaats speelde Brayton Biekman. Vanaf het begin nam Veen het initiatief en zette Smitshoek onder druk. In de 14e minuut kon Smitshoek op rechts de bal niet in de ploeg houden, Veen nam over en opende direct naar de andere kant. De aanvaller kon aannemen en het strafschopgebied in, met een diagonaal schot liet hij Doedée kansloos: 1-0. Vlak voor rust tilde de thuisclub de voorsprong naar 2-0 en besliste hiermee de wedstrijd. In de tweede helft waren Bart Deprez en Brayton Biekman dichtbij de aansluitingstreffer, maar het zat de Smitshoekers zaterdag niet mee.