Slot gevleid door interesse Leeds, maar hij blijft bij Feyenoord

10 February 2023, 15:31 uur
Sport
mainImage
ANP
Trainer Arne Slot.

Trainer Arne Slot van Feyenoord is niet gezwicht voor de interesse van Leeds United. Hij gaf in aanloop naar de komende wedstrijd aan dat hij voorlopig niet van plan is te vertrekken bij de huidige koploper in de Eredivisie. "Ik geloof dat de clubs inderdaad contact hebben gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf. Dat kan ik bij deze wel zeggen", zei Slot op een persconferentie.

Leeds United, de nummer zestien in de Premier League, stuurde eerder deze maand Jesse Marsch de laan uit en is op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. "Het is wel een compliment als zo'n club interesse in je heeft. Het is een geweldige competitie. Maar we zijn bij Feyenoord ook met iets geweldigs bezig", zei Slot.

"We staan er schitterend voor in de competitie, de beker en het Europese toernooi. Dus er is heel veel om met heel veel enthousiasme naar uit te kijken. Alhoewel Leeds een prachtige club is, is er geen teleurstelling bij mij. Het is zeker geen straf om hier te blijven met die fantastische spelersgroep die we hebben." Feyenoord speelt zondag uit tegen sc Heerenveen.


Door: ANP