SEP vormt speelbal voor WCR zondag: 5-0

1 October 2018, 13:10 uur
Digitaal Dagblad

WCR speelde zondag voor het eerst voor de competitie thuis tegen SEP uit Delft. En vanaf de eerste minuut was te zien hoe de wedstrijd zou verlopen. WCR liet meteen zien dat er voor SEP niks te halen viel op sportpark de Omloop.

De thuisclub was de gehele wedstrijd dan ook de bovenliggende partij. Dit resulteerde ook in een vroege treffer. In de 9e minuut passeerde Jeremy diverse spelers en legde de bal netjes terug, randje zestien. Daar stond Sharondly die de bal keurig in de hoek plaatste: 1-0. Hierna bleef WCR aanvallen, maar het ontbrak aan de juiste eindpass.  Met 1-0 ging de rusten in.

Na de rust ging WCR vrolijk verder waar het mee bezig was. SEP kon geen potten breken en in de tweede helft ging WCR beter om met de kansen. Vanuit een corner kwam de bal goed voor en Rilgillio kon bij de tweede paal vrij inkoppen: 2-0. Niet lang hierna was er een goede combinatie tussen Serdar, Jeremy en Jeffrey. Deze laatste was het eindstation en kon de 3-0 binnenschieten.

Rond de 70e minuut werd een corner van Mitchel binnen gewerkt door Thijs. Hij maakte hiermee zijn eerste treffer voor de geel-blauwen uit Rhoon. SEP kreeg vervolgens in de 78e de enige kans op een doelpunt deze wedstrijd. Maar de bal smoorde in de verdediging.

In de 80e minuut werd de laatste goal gescoord. Kevin van Veen wist zijn broer Jeffrey te bereiken op links en na een aanval over meer schijven kon Jeffrey uiteindelijk van zeer dichtbij in de korte hoek scoren: 5-0.
Al met al een mooie uitslag tegen een erg zwakke tegenstander.