Ruime zege voor Rhoonse badmintonners

5 February 2019, 13:58 uur
Sport
mainImage

Het tweede team van badmintonvereniging BCN Rhoon boekte de afgelopen week een fraaie overwinning van 6-2 tegen Niton uit ‘s-Gravendeel. Anders dan de uitslag doet vermoeden, moesten de spelers van de thuisvereniging flink aan de bak. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van de Hoeksche Waard Competitie.

Het eerste herendubbel met Micha en Ronald was meteen een slijtageslag: in de derde en beslissende set werd met 30-29 gewonnen. Ook de dames Maria en Vicky hadden drie sets nodig om op een 2-0 voorsprong te komen. Met een 3-1 voorsprong halverwege was de buit zeker nog niet binnen.

Vervolgens verliepen de vier mix partijen eveneens spannend maar uiteindelijk wisten de badmintoners van BCN Rhoon drie ervan winnend af te sluiten waardoor de 6-2 eindstand bereikt werd. Een prima resultaat zeker omdat eerder dit seizoen nog met 5-3 verloren werd tegen dezelfde tegenstander. Door dit resultaat stijgt BCN Rhoon naar de derde plaats in de rangschikking.
De komende competitie rond staat er een kraker op het programma: BCN Rhoon 2 tegen BCN Rhoon 1.

Nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. BCN speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Aanmelden kan via de website maar spontaan langskomen op één van de speelavonden is ook mogelijk.