Ronald Ermes per direct weg bij SC Feyenoord; nu al Capelle?

28 November 2022, 16:04 uur
Sport
mainImage
vv Capelle
Start Ronald Ermes enkele maanden eerder bij Capelle?

SC Feyenoord en trainer Ronald Ermes hebben de verbintenis per direct ontbonden. De oud-doelman van BVV Barendrecht zou aan het eind van het seizoen al vertrekken op Varkenoord. Door de tegenvallende resultaten van de Feyenoord-amateurs is dit nu een paar maanden vervroegd. André Stafleu, oud-speler van de proftak van Feyenoord, neemt de taken van Ronald Ermes over.
 
De laatste heeft al een overeenkomst met Capelle voor volgend seizoen. Mogelijk dat Ronald Ermes al in de winterstop aan de slag gaat op sportpark’ t Slot. Capelle heeft immers in Roy Brinkman een interim-trainer die niet beschikt over de juiste papieren en hij mag het seizoen van de KNVB niet afmaken.
 
Capelle had al contact met René van Eck, de oud-speler van Excelsior en de voormalig trainer van FC Muri, FSV Wacker 90 Nordhausen en assistent van FC Zurich. Maar nu is ook Ronald Ermes ineens beschikbaar. Het bestuur van Capelle was voornemens om deze week de opvolger van Roy Brinkman te presenteren. Onder de laatste heeft Capelle de afgelopen weken alleen maar gewonnen en staat de club in de vierde divisie op een gedeelde derde plaats. SC Feyenoord staat op de vijftiende plaats, de eennalaatste, in dezelfde competitie.