Partnertoernooi bij BCN in Rhoon

19 March 2018, 12:23 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Partnertoernooi bij BCN in Rhoon

Bij badmintonvereniging BCN Rhoon vond afgelopen vrijdag het partnertoernooi plaats. Leden van de vereniging speelden die avond samen met een partner. Die partner mocht een vrouw of man zijn maar ook vriend, broertje, nichtje, buurvrouw of collega. Die partner hoefde slechts aan één eis te voldoen: niet kunnen badmintonnen.
Het door Ans Kok georganiseerde toernooi werd een geslaagd en gezellig evenement. Ieder koppel diende zes wedstrijden te spelen. Na afloop, onder het genot van een hapje en drankje, werden in de kantine van sporthal Rhoon de prijzen uitgereikt aan de verschillende winnaars. In de  eerste poule eindigde Ewoud Simonse en David bovenaan.  Prijswinnaars in de andere poule werden Ronald de Bruijn met zoon Remco. Nog een vader-zoon combinatie eindigde als tweede: Martin en Jens Verheij.
Wie nieuwsgierig is geworden naar het spelen bij BCN Rhoon kan eens kijken op de website van www.bcnrhoon.nl. Naast de competitieteams zijn de leden ook onderling actief met badmintonwedstrijden. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Aanmelden kan via de website.