Overtuigende winst voor BCN Rhoon

1 April 2019, 14:44 uur
Sport
mainImage

Badmintonvereniging BCN Rhoon boekte de afgelopen week een keurige 7-1 uitzege tegen VTO. De wedstrijd van Team 2 werd gespeeld in Cromstrijen in het kader van de Hoeksche Waard Competitie. Door dit resultaat stijgt de Rhoonse club naar de derde plaats in de rangschikking.

Nadat de eerste twee partijen probleemloos gewonnen werden, kwam VTO terug doordat Micha en Charlie hun partij met 21-18 en 21-11 verloren. Derhalve een 1-2 tussenstand. Maar dit bleek een laatste oprisping van de thuisclub want de spelers van BCN Rhoon hervonden hun vorm, en met Maria, Tamara en Ronald in de gelederen, werden de resterende games gewonnen. Wel diende nog één driesetter gespeeld te worden maar de cijfers 7-21, 21-19 en 11-21 brachten de eindstand van 1-7 op de borden.

Nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Aanmelden kan via de website maar spontaan langskomen op één van de speelavonden is ook mogelijk.