Oud-Feyenoord proost op 2019

17 December 2019, 13:25 uur
Sport

De oud-spelers van Feyenoord hebben het kalenderjaar 2019 feestelijk afgesloten. Dit keer ging een groot gezelschap de Maas over met het ultraluxe nieuwe schip Prinses Amalia van Rederij Spido. Meer dan honderd aanwezigen genoten van een driegangendiner, waarna Ger Vos de avond muzikaal voortzette en afsloot.

Tot middernacht hebben oud-spelers van verschillende generaties het gezellig gehad met elkaar. Zo waren onder anderen Mario Been, Royston Drenthe, Ali Boussaboun, Andwelé Slory, Glenn Loovens, Guus Haak, Rinus Israël en Joop van Daele van de partij op de Prinses Amalia.

De avond begon op het ultraluxe nieuwe schip van Spido met een borrel. Nadat Hans Venneker (voorzitter van de vereniging Oud-Feyenoord) de avond had afgetrapt, werd het diner al varend uitgeserveerd. Tijdens het kerstdiner worden oude momenten herbeleefd en wordt teruggekeken op het afgelopen kalenderjaar.

Ieder jaar genieten de oud-spelers van verschillende activiteiten. Zo worden er (voet)golf-evenementen, de traditionele reünie en overige activiteiten georganiseerd. De oud-spelers hebben de club gemaakt tot wat we nu zijn en daar zijn wij ze eeuwig dankbaar voor. Mede daarom worden ze meermaals per jaar in het zonnetje gezet.


Door: Feyenoord.nl