Open Toernooi bij PBC Boomgaardshoek groot succes

9 April 2018, 12:11 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Open Toernooi bij PBC Boomgaardshoek groot succes

In sporthal Boomgaardshoek vond afgelopen zaterdag het Sense of China PBC Boomgaardshoek Open Toernooi 2018 plaats. Dit jaarlijkse badminton evenement werd dit jaar voor de dertigste keer georganiseerd en was met ongeveer 100 deelnemers volledig bezet.
Het hele toernooi verliep vlekkeloos en in een uitermate gezellige sfeer en het personeel van sporthal Boomgaardshoek verzorgde de sporters door hen van de nodige energie te voorzien met een groot assortiment van broodjes en soep.
In de hoogste categorie gingen de eerste prijzen in de single wedstrijden naar Colin Schouten en Maaike Weerdesteyn. Na de prijsuitreiking gingen alle winnaars volgens traditie bij PBC Boomgaardshoek met elkaar op de foto.
Een toernooi organiseren lukt niet zonder de steun van sponsors. Naast de hoofdsponsor restaurant Sense of China werden er bijdragen geleverd door Lengkeek Staalbouw, Peinemann, Fidor accountants, VBW Makelaars, Partuur administratie en adviesbureau, J. Oudenes & Zn. reinigingsbedrijf, Grando keukens en badkamers en Karwei Hoogvliet. Voor de sporters had Albert Heijn XL Hoogvliet in ruime mate gezond fruit beschikbaar gesteld. Fietsenwinkel Bikespoint leverde de wedstrijdshuttles, Jürgen (Wouters Sports) was in de sporthal aanwezig om te voorzien in badmintonartikelen en ARAP relatiegeschenken had artikelen beschikbaar gesteld voor de loterij waarvan de opbrengst naar de jeugd badmintonners gaat.
De organisatoren kijken terug op een bijzonder geslaagd toernooi.  Maar naast de toernooien en competities kan er ook recreatief badminton gespeeld worden bij PBC Boomgaardshoek. Badminton is voor jong en oud en voor elk niveau. Zie voor meer informatie www.pbcboomgaardshoek.nl of kom gewoon eens langs op dinsdag- of vrijdagavond.