Open dag bij Portland Poema’s  

30 March 2018, 11:09 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Open dag bij Portland Poema’s  

De open dag bij de Portland Poema’s is twee weken geleden vanwege de vrieskou niet doorgegaan en daarom is komende zaterdag de herkansing. Portland Poema’s houdt de open dag op zaterdag 31 maart aan de Zuiderparkweg 608 om meer mensen kennis te laten maken met honkbal. Iedereen vanaf vier jaar is die dag welkom om eens een keertje te komen honkballen. De dag begint met een honkbalclinic om te leren gooien, vangen, slaan en fielden en eindigt met een leuke wedstrijd.
’s Morgens om 10.00 uur start de open dag met een demonstratiewedstrijd van het jongste team. Van 11.00 tot 13.30 uur is er aandacht voor iedereen van vier tot en met zestien jaar. De G-honkballers zijn er deze zaterdag bij van 11.00 tot 13.30 uur; iedereen met een beperking is van harte welkom om mee te spelen of om te komen kijken. Zeventien jaar en ouder is van 14.00 tot 16.30 uur aan de beurt.
De open dag is voor iedereen gratis. Wanneer het weer het niet toelaat (regen) wordt de open dag verplaatst naar een andere datum; dat wordt bekend gemaakt op de website.
De meeste honkbalteams van de Poema’s zijn al weer gevormd en nagenoeg compleet voor het nieuwe honkbalseizoen. Maar voor het ‘mooie’ kunnen er bij elk team wel wat spelers bij. Elke woensdagmiddag kunnen kinderen tot en met twaalf jaar langskomen om mee te doen met een proeftraining. Om 16.o0 uur start deze training. Op dinsdag en donderdag is er een training voor dertien jaar en ouder. Kijk even op de website van de Poema’s voor de exacte tijden maar houd er rekening mee dat honkballen in de regen gevaarlijk is en dus gaan de trainingen als het flink spettert niet door.
Komend seizoen willen de Portland Poema’s ook met ouderen aan de slag met het leuke Bean Bag Baseball-spel en met Slow-BeeBall voor diegenen die nog goed ter been zijn (wandel-honkbal voor senioren).
Vragen stellen kan via [email protected] of 06-54238341; kijk voor meer informatie op: www.portlandpoemas.nl.