Nipt verlies voor vv Rhoon

19 March 2018, 11:58 uur
Digitaal Dagblad

Het is de voetballers van vv Rhoon ook afgelopen zaterdag niet gelukt om punten te pakken in de tweede klasse D. Door de 1-2 nederlaag thuis tegen Sparta AV blijft de club aan de Omloopseweg hekkensluiter. De Rhoonaars staan nu met 12 uit 17 op de veertiende en laatste plaats met daarboven op de dertiende plek Piershil dat met een wedstrijd minder vier punten meer heeft.
Het was zaterdag snijdend koud aan de Omloopseweg waar het er voor Rhoon na de eerste helft best nog redelijk uit zag. De ploeg bood goed weerstand aan de nummer drie uit de competitie en was via een treffer van Daniel Wigman in de 37e minuut zelfs op voorsprong gekomen.
Na de thee ontstond er een open wedstrijd met aan beide zijden kansen. Het was echter Sparta dat wist te scoren. In de 53e minuut was het Jim van Oeveren die het net wist te vinden en acht minuten voor tijd maakte Kevin Jumelet de beslissende 1-2.