Mooi programma bij veldrit van Albrandswaard

4 October 2018, 14:02 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Mooi programma bij veldrit van Albrandswaard

Op zaterdag 13 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse veldrit van Albrandswaard. De organisatie, in handen van de Stichting Wielerronde Albrandswaard en PRC Delta uit Spijkenisse, heeft er dit jaar weer alles aan gedaan om een mooi programma in elkaar te zetten. Dat is gelukt en het belooft weer een geweldige sportdag te worden.

De sportklasse/amateurs trappen om 10.30 uur af. Een uur later is het de beurt aan de masters 40 en 50 plus, waarna om 12.30 uur de hardlopers starten. Om 13.30 uur gaan de dames van start en om 14.30 uur sluiten de nieuwelingen de dag af. De start en finish zijn bij het klimbos van Abel en bij pannenkoekenrestaurant Tasman. Kom gezellig langs en geniet met een hapje en een drankje van de geweldige wielersport.

Niet alleen de veldrijders komen zaterdag in actie, maar ook de hardlopers. Crossers welteverstaan, want er wordt door de modder geploeterd. Organisator Henk Kerkhof heeft een mooi parcours uitgezet van ongeveer twee kilometer. Deelnemers kunnen kiezen uit één tot en met vier rondes. Meer informatie staat op www.henkierunners.nl.