Maximale score voor PBC Boomgaardshoek

26 March 2018, 13:54 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Maximale score voor PBC Boomgaardshoek

Vrijdagavond speelden de badmintondames van PBC Boomgaardshoek hun wedstrijd tegen de hekkensluiter BBV PIP uit Berkel en Rodenrijs. Nadat de tegenstanders een uur te laat waren gearriveerd in sporthal Boomgaardshoek, begonnen Stephanie van Eijk en Romy Verberne met hun dubbelpartij. Of er sprake was van onderschatting was is niet duidelijk, maar de eerste set werd verloren. De dames van PBC herpakten zich en wonnen hun partij uiteindelijk toch nog vrij eenvoudig. De dames Marjo van Oort en Ha Ho hadden daarna geen enkel probleem met hun tegenstanders.
Ook de daaropvolgende enkelpartijen lieten aan duidelijkheid niets te wensen over. Stephanie, Rianne Petersen en Ha wonnen met grote overwicht. Lisa van Halderen had het wat lastiger, maar wist uiteindelijk in drie sets ook haar partij te winnen. Het dubbelspel van Romy en Rianne was weer prima en werd simpel gewonnen.
Als laatste traden Marjo en Lisa aan en terwijl de eerste set nog spannend was, was na de tweede set ook die overwinning in de knip. Met een 8-0 overwinning werd de maximale uitslag behaald en kunnen de dames van PBC Boomgaardshoek dinsdag vol zelfvertrouwen naar de uitwedstrijd.
Neem voor meer informatie een kijkje op www.pbcboomgaardshoek.nl.