Krasnodar met Vilhena hard onderuit

21 August 2019, 23:20 uur
Vilhena

Olympiakos kan zich gaan opmaken voor deelname aan de groepsfase van de Champions League. De Griekse ploeg zette voor eigen publiek FC Krasnodar in de eerste wedstrijd van de play-offs op grote achterstand: 4-0. De thuisclub leidde bij de rust met 1-0 dankzij een treffer van Miguel Angel Guerrero. In de tweede helft sloeg Olympiakos hard toe met drie treffers in de laatste twaalf minuten. Invaller Lazar Randelovic (twee) en Daniel Podence brachten de doelpunten op hun naam.

Bij de Russische ploeg speelde Tonny Vilhena (ex-Feyenoord) de hele wedstrijd. De return is volgende week.

Onder leiding van de Nederlandse arbiter Danny Makkelie speelde Young Boys op eigen veld in Bern gelijk tegen Rode Ster: 2-2. Dinamo Zagreb versloeg Rosenborg in Kroatië met 2-0.