Kickbokser Hari op 17 juli weer in actie in Rotterdam Ahoy

29 April 2021, 09:35 uur
Sport
mainImage
ANP

Kickbokser Badr Hari keert tijdens Glory 78 op 17 juli terug in de ring. De Amsterdammer, uitkomend voor Marokko, neemt het in Ahoy in Rotterdam op tegen zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek uit Polen.

Hari is volgens kickboksorganisatie Glory gebrand op revanche. Hij ging op 19 december in Rotterdam in zijn partij tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi in de derde ronde knock-out. "Hari wil als nummer 3 van de ranglijst wraak nemen en laten zien waarom hij nog steeds een van de beste vechtsporters ter wereld is", laat Glory weten.

Wrzosek is de huidige nummer 8 op de Glory-ranglijst. Hij is 2 meter lang en mede daarom draagt hij de bijnaam 'Hightower'. In 2018 verloor Wrzosek eveneens van Adegbuyi tijdens Glory 62 via een unanieme beslissing.

Glory 78 is via een stream exclusief te zien tegen betaling. De organisatie onderzoekt nog wel of er in beperkte mate publiek aanwezig kan zijn bij het gala in Ahoy. Glory 79 en Glory 80 staan gepland voor september en december. De data van deze evenementen worden later dit jaar bekendgemaakt.


Door: ANP