Higler leidt topper PSV - Feyenoord

19 February 2019, 12:42 uur
Sport
mainImage
OrangePictures

Dennis Higler leidt zondag de topper tussen PSV en Feyenoord. De arbiter krijgt in Eindhoven assistentie van videoscheidsrechter Bas Nijhuis.

Joost van Zuilen en Johan Balder gaan als grensrechter aan de slag in het Philips-stadion. Allard Lindhout is de vierde official bij het duel tussen de koploper uit Eindhoven en de nummer drie van de ranglijst uit Rotterdam. Videoscheidsrechter Nijhuis wordt in het KNVB Replay Center bijgestaan door Richard Brondijk.

Kevin Blom heeft volgende week woensdag de leiding over het duel tussen Feyenoord en Ajax in de halve finale van KNVB-beker. Charl Schaap en Jan de Vries zijn de grensrechters in de uitverkochte Kuip. Jeroen Manschot is aangesteld vierde official. Videoscheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistent Mario Diks kijken mee vanuit Zeist.

Jochem Kamphuis leidt volgende week donderdag de andere halve bekerfinale tussen Willem II en AZ. Grensrechters Johan Balder en Richard Brondijk en vierde official Christiaan Bax zijn ook actief in Tilburg. Ook videoscheidsrechter Dennis Higler en zijn assistent Hessel Steegstra (AVAR) zijn voor het duel aangesteld.


Door: ANP