Geslaagd toernooi bij badmintonvereniging Rhoon

28 January 2019, 14:48 uur
Sport
mainImage

Afgelopen week heeft er in sporthal Rhoon een badmintontoernooi plaats gevonden met veel deelnemers. Maar liefst 41 spelers gingen, verdeeld over vijf poules, de strijd aan voor de prijzen. Naast het thuisspelende BCN Rhoon waren er ook deelnemers van BVZP uit Zuidwijk/Pendrecht en BC Portland actief.

De avond begon met een gezamenlijke maaltijd waarna de netten opgezet werden om de onderlinge krachten te meten. Een ieder diende zes wedstrijden in de vorm van dubbel- en mixpartijen te spelen. Ondanks de honger naar de overwinning waren de spelvreugde en het onderlinge vriendschappelijke contact nadrukkelijk aanwezig. In de hoogste poule waren Hennie Schonenberg en Tamara Baks, beide spelend voor de thuisclub, de sterksten. Maar ook Jeremy de Kok van BCN Rhoon en Peggy Lapodd namens Portland, sleepten prijzen binnen.

Ben Keselring en Jennifer van Es wisten de eer van BVZP hoog te houden. Overall winnaar deze avond werd Martin Molegraaf van BVZP, hij ging er met de jaarlijks terugkerende wisselbeker vandoor. Een uitermate sportieve en gezellige avond werd in de kantine afgesloten met een hapje en drankje.

Nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website www.bcnrhoon.nl. BCN speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Aanmelden kan via de website.