Geslaagd Clubtoernooi PBC Boomgaardshoek

18 February 2019, 14:17 uur
Sport
mainImage

Op vrijdag 15 en zondag 17 februari is bij de Hoogvlietse badmintonclub PBC Boomgaardshoek het jaarlijks terugkerende clubtoernooi gespeeld. Het is een toernooi voor voor de seniorleden, maar ook jeugdleden kunnen eraan deelnemen. De jeugd speelt haar eigen dubbelpartijen onderling, maar er is ook een onderdeel waarbij aan een seniorspeler een juniorspeler wordt gekoppeld. Hiermee bereikt de vereniging dat integratie van de jeugdspelers met de senioren vlekkeloos en als vanzelf verloopt.

Tijdens dit gezellige toernooi, waarbij Albert Heijn XL Hoogvliet ook dit jaar weer de gezonde innerlijke mens verzorgde, worden bij de senioren onderling dubbels en singles gespeeld. In de finale single bij de heren ging het net als vorig jaar tussen Jeffrey Abutan en Mark Groenendijk. Dit jaar was Jeffrey de sterkste en hij ontving de kampioensbeker. Ook bij de dames was de finale een kopie van vorig jaar en ook was sprake van een andere winnares. Stephanie van Eijk werd clubkampioene na de winst op Kelly Vastenhout.

Een andere prijs die jaarlijks wordt uitgereikt is de aanmoedigingsprijs. Deze wordt uitgereikt aan degene die het afgelopen seizoen het meest positief is opgevallen door zijn of haar prestaties, ontwikkeling of inzet voor de vereniging. Dit jaar ging de altijd felbegeerde prijs naar Tim van Donk.

Voor meer info over de vereniging: www.pbcboomgaardshoek.nl.