Gelijkspel én verlies voor badmintonners

7 February 2018, 10:18 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Gelijkspel én verlies voor badmintonners

Afgelopen vrijdag hebben twee teams van badmintonvereniging BCN Rhoon hun competitieduels in het kader van de Hoeksche Waard Competitie met wisselende resultaten afgewerkt. Als tegenstander voor het eerste team kwam VTO Cromstrijen naar sporthal Rhoon. De damesdubbels werden verloren. De herendubbels verliepen beter, ook al was er een derde set nodig om halverwege de stand 2-2 te bereiken. Ook van de daarop volgende mixpartijen was het resultaat wisselend, hetgeen uiteindelijk resulteerde in 4-4. Door dit resultaat heeft het eerste team nog zicht op een plaats in de middenmoot van de competitie.
Ook het tweede team speelde een thuiswedstrijd in Rhoon. Badmintonvereniging Tunnel uit Heinenoord kwam op bezoek. Na een 6-2 nederlaag in de uitwedstrijd was er toch hoop op een beter resultaat deze avond. Echter ook deze keer was de tegenstander een maatje te groot met als eindscore een 5-3 nederlaag.
Voor aanstaande vrijdag staat wederom een competitieduel op het programma. Nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website www.bcnrhoon.nl. Naast de competitieteams zijn de leden onderling actief met recreatieve badmintonwedstrijden. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 uur in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Aanmelden kan via de website.