Feyenoord voorkomt in extra tijd blamage

22 September 2019, 16:39 uur
Orange Pictures

Feyenoord heeft in de uitwedstrijd tegen FC Emmen diep in blessuretijd een gevoelige nederlaag voorkomen. De Rotterdammers, die na twaalf minuten al een voorsprong van 2-0 hadden, speelden met 3-3 gelijk. Jens Toornstra maakte pas in de 96e minuut gelijk.

Orkun Kokcü en Luciano Narsingh waren in de beginfase trefzeker en zodoende leek Feyenoord een eenvoudige middag te gaan beleven. Dankzij fraaie treffers van Robbert de Vos en Sergio Peña kwam Emmen nog voor rust langszij.

Na een uur legde Luciano Slagveer de defensieve kwetsbaarheid bloot door te profiteren van een defensieve fout van Marcos Senesi, die debuteerde bij Feyenoord. De Belgische verdediger Michaël Heylen van FC Emmen werd in de 76e minuut weggestuurd wegens het naar de grond trekken van Naoufal Bannis. Pas in de laatste tellen van de wedstrijd wist Feyenoord gelijk te maken via een schot van afstand van Toornstra.