mainImage

Feyenoord-trainer Slot rekent nog op meerdere nieuwe spelers

14 januari 2022, 19:27 uur
Sport, IJsselmondeNieuws, Echwel Rotterdam

Feyenoord-trainer Arne Slot verwacht deze transferperiode nog wel een paar nieuwe spelers te verwelkomen. "Wat op zich vrij logisch is, omdat we er ook alweer vier verhuurd hebben", zei de oefenmeester op de persconferentie voor de wedstrijd van zaterdag tegen Vitesse. Verder speelt op dit moment niets concreets op transfergebied rondom vertrekkende Feyenoorders, aldus de coach van de Rotterdammers.

Bij de aankomende tegenstander uit Arnhem speelt Riechedly Bazoer, een speler die Feyenoord nog binnen hoopt te halen. "Dat is geen geheim, maar het is nog niet gelukt." Uit respect voor de tegenstander wilde Slot verder niet ingaan op de 25-jarige verdediger.

Er lopen momenteel onderhandelingen over de Amerikaanse middenvelder Cole Bassett (20) van Colorado Rapids uit de MLS, aldus de trainer. Hij zou meer een speler zijn voor de toekomst. "Hij heeft fysieke kenmerken die bij ons passen, maar je moet deze jongen ook wel de tijd geven. Met name in voetballende zin moet hij nog stappen maken."

Feyenoord kan zaterdag om 20.00 uur tegen Vitesse op bijna volle sterkte aantreden. "Op Luis Sinisterra na, die van een blessure terugkomt." Enkele spelers sloten donderdag en vrijdag 


Door: ANP | Foto: ANP
Folders