Feyenoord moet tegen Osasuna in lege Kuip voetballen

25 July 2022, 14:26 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord moet de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in een lege Kuip spelen. De gemeente Rotterdam heeft geen toestemming gegeven om publiek toe te laten bij het duel van komende zondag met Osasuna. Volgens een woordvoerder van de gemeente is de vergunningsaanvraag van Feyenoord afgekeurd; de reden daarvoor is onduidelijk.

"Feyenoord betreurt het besluit van de gemeente. De club vindt het zeer jammer dat haar supporters de internationale ontmoeting met een mooie tegenstander als La Liga-club Osasuna nu niet live kunnen bijwonen", meldt de finalist van de Conference League op de website. De oefenwedstrijd in de lege Kuip begint om 17.00 uur en wordt wel live uitgezonden op tv-zender ESPN.

De ploeg van trainer Arne Slot oefent woensdagmiddag (aftrap 13.00 uur) op trainingscomplex Varkenoord tegen NAC Breda. Dan zijn wel toeschouwers welkom, maximaal drieduizend. Feyenoord verloor zondag in De Kuip met 2-0 van Olympique Lyon, de Franse ploeg van trainer Peter Bosz. Toen zaten ruim 20.000 supporters op de tribunes van het stadion.


Door: ANP