Albrandswaards Dagblad | Feyenoord eindigt trainingskamp met verlies

Feyenoord eindigt trainingskamp met verlies

mainImage

Feyenoord heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een nederlaag tegen Red Bull Salzburg. In Leogang werd met 1-3 verloren. 

De Rotterdammers kregen in de openingsfase enkele goede kansen, maar het vizier van Steven Berghuis stond niet op scherp. Doelpunten vielen er pas na de pauze. Erling Haaland opende na iets meer dan een uur de score. Jaap Stam wisselde na de Oostenrijkse treffer liefst negenmaal. Alleen Kenneth Vermeer en Sam Larsson, die in de rust Emil Hansson afloste, bleven staan.

Invaller Luis Sinisterra dacht het duel na driekwart wedstrijd in evenwicht te brengen, maar de Colombiaan werd teruggevlagd vanwege buitenspel. Een ongelukkige actie van Lutsharel Geertruida luidde vervolgens aan de andere kant de 0-2 in. Doelpuntenmaker Haaland ontfutselde de verdediger de bal en bood Patson Daka een niet te missen kans. Diezelfde Daka scoorde even later ook de derde Oostenrijkse treffer. Wouter Burger deed namens Feyenoord in de slotfase nog iets terug. 

Morgen vliegt de selectie van Jaap Stam terug naar Rotterdam, waar op woensdag 17 juli opnieuw een oefenwedstrijd staat gepland. Panathinaikos is dan om 20.00 uur te gast in De Kuip. 


Foto: YouTube