Feyenoord-directeur wijst aanbod van Tottenham Hotspur af

21 May 2023, 11:49 uur
Sport
mainImage
ANP

Algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord heeft een aanbod van Tottenham Hotspur naast zich neergelegd. Dat heeft Te Kloese gezegd in het programma Goedemorgen Eredivisie van ESPN. De Engelse club heeft hem benaderd voor de functie als technisch directeur.

"Ik vind het niet correct om het te ontkennen. Als er succes is, dan komt er interesse. Maar het is geen optie voor mij. Ik heb een bewuste keuze gemaakt voor Feyenoord. Ik vind het een ongelooflijke eer en er ligt hier nog heel veel werk. Persoonlijk is het op dit moment voor mij ook geen optie om weg te gaan. Het gaat niet gebeuren."

Tottenham Hotspur zou zich ook hebben gemeld voor coach Arne Slot, maar volgens Te Kloese klopt dat niet. "Hij heeft nog een contract voor twee jaar. Dat is al eerder gezegd en we zijn ook niet door een club benaderd."

Slot kreeg vrijdag bij de persconferentie voor de competitiewedstrijd tegen Emmen veel vragen over zijn toekomst en belangstelling uit Engeland. Maar de trainer weigerde daar op in te gaan. Ook tijdens de huldiging voor het landskampioenschap maandag op de Coolsingel gaf hij geen duidelijkheid. "Het is aan Arne om daar iets over te zeggen. Maar voor ons is er geen onduidelijkheid over. Wij gaan ervan uit dat hij trainer van Feyenoord blijft", zei Te Kloese.

 


Door: ANP