Feyenoord-debutant Sandler geniet van slotkwartier tegen PSV

8 May 2022, 20:02 uur
Sport
mainImage
ANP

Eindelijk heeft Philippe Sandler zondagmiddag zijn debuut voor Feyenoord kunnen maken. Een kwartier voor tijd viel de in de winter van Manchester City gekomen verdediger in, bij 0-2 voor PSV. "Het was zwaar", keek hij terug. "Maar we hebben in de slotfase de achterstand weggewerkt en een punt gepakt. Mooier kon het bijna niet voor mij."

Sinds hij in Rotterdam is zat het Sandler vooral tegen en zelden was hij fit. "Gelukkig ben ik hier geweldig opgevangen. Iedereen heeft mij gesteund, en mede daardoor ben ik stap voor stap vooruitgegaan. Het is fantastisch dat ik er nu bij kon zijn. Voor een hele wedstrijd is het nog te vroeg, maar deze minuten waren heel mooi voor mij."

Feyenoord begon moeizaam aan het duel met PSV en stond halverwege met 0-2 achter. Sandler zag het vanuit de dug-out. "In de eerste helft speelden we niet zoals we dat gewend zijn. Misschien een gevolg van de inspanningen eerder in de week bij Olympique Marseille. Een late wedstrijd donderdagavond, vrijdag de terugreis, dat speelt toch allemaal mee. Gelukkig hebben we na de hervatting op basis van de ons bekende wilskracht nog een gelijkspel afgedwongen."


Door: ANP