Excelsior verliest van Eindhoven in tijdelijk gestaakt duel

30 October 2021, 18:49 uur
ANP
Trainer Marinus Dijkhuizen.

Excelsior is er niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven te winnen. In Rotterdam eindigde het enige tijd gestaakte duel in 3-4.

Reuven Niemeijer zette Excelsior op voorsprong, maar FC Eindhoven liep uit naar 1-3 door doelpunten van Pieter Bogaers, Barnabas Racz en Joey Sleegers. Na een uur stond het toch weer gelijk, Thijs Dallinga en Mats Wieffer scoorden namens de thuisploeg.

Bij een 3-3-tussenstand werd het duel enkele minuten gestaakt wegens wangedrag van de fans. Volgens FC Eindhoven klonken er spreekkoren, Excelsior meende dat het duel werd gestaakt omdat er met bier werd gegooid.

Na de onderbreking werd er nog één keer gescoord. Collin Seedorf bezorgde FC Eindhoven met een goal in de 77e minuut de zesde zege van het seizoen. Nummer 3 Excelsior, de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen, verzuimde de tweede plek over te nemen van De Graafschap, dat vrijdag met 1-0 won van ADO Den Haag. FC Volendam is de koploper.