Erelid en leden van verdienste bij vv Rhoon

26 June 2018, 13:01 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Erelid en leden van verdienste bij vv Rhoon

Tijdens de Algemene Ledenvergadering bij v.v. Rhoon van afgelopen maandag heeft het bestuur een aantal leden van verdienste benoemd: Adrie Louter, Gijs Bouthoorn en Jan Polak. Deze drie mannen zijn al jaren als vrijwilliger betrokken bij de vereniging en dan met name vanwege hun expertise op het gebied van klussen en onderhoud.
In de jonge jaren vooral actief voetballend maar op leeftijd nog steeds elke dinsdag aanwezig op de club voor werkzaamheden op het complex. Verbouwen, verven, repareren, bestraten en tegels zetten; je kan het zo gek niet noemen of ze doen het. Zij werden dan ook op hun vaste dinsdagmorgen met koffie en gebak, een oorkonde en een bos ruikers in de bloemetjes gezet.

De vergadering ging maandag eveneens unaniem akkoord met het bestuursvoorstel om Fred de Vendt te benoemen tot Erelid van vv Rhoon. Hij is al ruim 25 jaar betrokken als vrijwilliger bij de club in diverse functies en hoedanigheden. Fred heeft zowel in het jeugdbestuur als hoofdbestuur dienst gedaan, is elftalleider geweest, heeft de voetbalkampen mede georganiseerd, is kantinebeheerder en nu is hij ook nog, ondanks zijn ziekte en beperking, actief binnen de club als vicevoorzitter. Uit handen van Mart van Ginkel ontving hij hiervoor een oorkonde, bloemen en werd hem het clubinsigne opgespeld.