Daverend succes voor JudoExtra toernooi

25 March 2019, 15:13 uur
Sport
mainImage

Omni sportvereniginmg de Pont en mytylschool de Brug uit Rotterdam hebben samen met stichting SPAL uit Rhoon op zaterdag 23 maart voor de tiende keer de JudoExtra kampioenschappen  gehouden. Deze judowedstrijden werden gehouden in de sportzaal van de mytylschool de Brug in Schiebroek. In totaal deden er 95 judoka´s mee.

Karin Wijntjes, gymjuf  bij de mytylschool de Brug en judotrainster bij de Pont en SPAL, weet als geen ander wat deze jeugdige sporters kunnen en wat hun mogelijkheden zijn. Ze had goede indelingen en poules gemaakt zodat alle judoka´s verantwoord met elkaar konden sporten. Op negen matten werden er wedstijden gehouden in het ‘eiland afduwen’, judo grondpartijen en judo staande partijen afgewerkt. Alle judoka’s mochten op het 1-2-3  podium een prachtige beker als prijs in ontvangst nemen en een extra aandenken in een vorm van een mooie rugzak.

Om alle sporters zoveel te laten judoën zijn er wat aanpassingen gedaan aan het wedstrijdreglement zodat alle kinderen de volle twee minuten konden meedoen en daarmee punten verdienen.
Voor meer informatie over JudoExtra: Karin en Aad Wijntjes via www.sportbalans.nl.