BC Portland sluit jeugdseizoen af met slotfeest

18 June 2018, 15:16 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
BC Portland sluit jeugdseizoen af met slotfeest

Het jeugdseizoen van BC Portland is vorige week met een geweldig slotfeest  afgesloten. Voor wethouder Mieke van Ginkel  en diverse gasten, ouders en de kids van Badmintonclub BC Portland werden er de finales van de clubkampioenschappen gespeeld. Clubkampioen bij jongens groep 2 werd Baruch Ettema, bij de groep 2 meisjes was dat Shayna Montazeri, Sil de Bruijn was de sterkste bij groep 3 jongens en bij groep 3 bij meisjes was dat Crystal Shao.

Na deze finales was er een demo-clinic door het eerste team van de The Flying Shuttle uit Barendrecht. Het team van TFS speelt in de eredivisie competitie van Nederland. Zij deden een leuke en leerzame clinic waarbij de kids en trainers fantastisch werden betrokken.
Hierna verrichtte Mieke van Ginkel de prijsuitreiking. Zij deed dat op een zeer gepaste wijze. Vanaf de jongste groep tot en met groep 3 kreeg iedereen een herinneringsmedaille en werden diverse kinderen in het zonnetje gezet voor hun bijzondere prestaties. En natuurlijk kregen de kampioenen hun bekers en/of medailles. En ook de trainersstaf van Adrie Sip met de assistenten Kees van Leeuwen, Ger Kaspenberg, Rob Richelle en Marcel de Wijk werd in het zonnetje gezet.

In het nieuwe seizoen gaat BC Portland meer samenwerken met The Flying Shuttle. Dat zal leiden tot meer gezamenlijke trainingen en de mogelijkheid om met een gezamenlijke team competitie te gaan spelen. Dit om badminton in deze regio beter te promoten en om elkaar te versterken.

Op woensdag 19 september start voor de badmintonners het nieuwe seizoen weer. Volg de club via: www.bcportland.nl.