Amateurvoetbal komend weekeinde

18 May 2018, 09:00 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Amateurvoetbal komend weekeinde

Oude Maas moet zaterdag uit bij DCV in Krimpen aan den IJssel. Dat moet te doen zijn want de Poortugalers staan in de eerste klasse B zesde met 33 uit 24 en DCV staat twaalfde met 21 uit 24.
Buurman PSV moet zondag naar Wateringen. Daar wacht VELO. De thuisclub staat in de eerste klasse B achtste met 30 uit 22 en de Poortugalers staan daar vlak achter met 25 uit 22.
Dan een derby op zaterdag. Het Rhoonse WCR komt zaterdag in de vierde klasse G op bezoek bij het Poortugaalse PSV. Het verschil is op dit moment één plaats op de ranglijst maar in punten onoverbrugbaar. PSV heeft er 31 uit 24 en WCR 20 uit 24.
Zondag speelt WCR thuis tegen TOGB. De ploeg uit Berkel en Rodenrijs staat in de tweede klasse D met 43 uit 24 op de zesde plek en WCR staat twaalfde met 19 uit 24.
Rhoon kan zaterdag nog een laatste strohalm grijpen om van de laatste plek te komen. Met nog twee wedstrijden te gaan staat de club drie punten achter Piershil. Zaterdag nemen de club uit Rhoon het thuis op tegen SVS Capelle in de tweede klasse D.