Amateurvoetbal komend weekeinde

20 April 2018, 11:11 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Amateurvoetbal komend weekeinde

De voetballers van Oude Maas moeten zaterdag in de eerste klasse B uit naar Nieuwenhoorn. Dat moet niet al te lastig worden want de Poortugalers staan op de zevende plek met 28 uit 14 en Nieuwenhoorn staat dertiende met slechts de helft van dat aantal punten met zelfs een wedstrijd meer.
Buurman PSV moet zondag een hele reis maken naar Gouda waar Olympia wacht. In de eerste klasse B staan de Poortugalers tiende met 22 uit 20 en de thuisclub van zondag staat derde met 33 uit 20.
Zaterdag reist Zwartewaal af naar Poortugaal voor hun ontmoeting tegen PSV. In de vierde klasse G staat PSV op dit moment tiende met 28 uit 20; de Zwartewalers doen het beter op plek vijf met 36 uit 20.
In dezelfde competitie speelt het Rhoonse WCR zaterdag uit tegen het Rotterdamse RDM. Dat kan spannend worden want WCR staat elfde met 14 uit 22 en RDM staat één plaats lager met 10 uit 21.
De zondagafdeling van WCR speelt dit weekeinde thuis tegen Oliveo. De ploeg uit Pijnacker staat in de tweede klasse D op de achtste plaats met 29 uit 22 en WCR staat dertiende met 16 uit 21 ontmoetingen.
Het in de Tweede klasse D nog steeds op de laatste plaats bivakkerende Rhoon neemt het zaterdag thuis op tegen Neptunus-Schiebroek. Rhoon draagt de rode lantaarn met 16 uit 21 en Neptunus staat in deze competitie op plek acht met 27 uit 20.