Amateurvoetbal komend weekeinde

6 April 2018, 10:54 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Amateurvoetbal komend weekeinde

Het sinds vorige week nog 'steviger' op de laatste plaats staande Rhoon moet zaterdag in de tweede klasse D naar Strijen. De Strijenaren staan met tien punten meer op de achtste plek.
WCR moet zondag naar Rotterdam voor de ontmoeting tegen Xerxes DZB. Bij winst kan de club uit Rhoon wat stijgen in de tweede klasse D want Xerxes staat met drie punten en een wedstrijd meer twee plaatsen boven WCR.
De zaterdagafdeling van WCR moet thuis aan de Omloopseweg tegen SCO '63. Dat zal een zware dobber worden want de club uit Spijkenisse staat met veertien punten meer en een wedstrijd minder op de zesde plek; WCR staat elfde met 14 uit 20.
In dezelfde competitie moet PSV zaterdag naar de Charloissedijk. Dat moet niet al teveel problemen opleveren want daar wacht Transvalia dat met slechts acht punten laatste staat. De Poortugalers staan met twintig punten meer op de zevende plaats.
PSV zondag hoeft niet de wei in dit weekend. De Poortugalers staan in de eerste klasse B op de tiende plek in een competitie met dertien teams.