Amateurvoetbal komend weekeinde

30 March 2018, 11:05 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Amateurvoetbal komend weekeinde

Voor de voetballers van vv Rhoon is het morgen, na het ingecalculeerde verlies tegen Hellevoetsluis vorige week, erop of eronder. Zij nemen het in de tweede klasse D thuis op tegen Piershil dat met vier punten meer één plekje hoger staat dan de Rhoonaars.
In de tweede klasse D moet WCR zondag thuis tegen de Zwervers. Dat wordt, na het verlies van vorige week tegen VFC, opnieuw een zware klus. WCR staat op dit moment twaalfde met 14 uit 18 en Zwervers staat op de tweede plek met maar liefst 26 punten meer.
Ook de zaterdagafdeling van WCR zal het waarschijnlijk lastig krijgen. In de vierde klasse G moeten de Rhoonaars uit bij Zuiderpark. De Rotterdammers staan vijfde met 32 uit 18 en WCR heeft tot nu toe 14 punten uit 19 wedstrijden behaald.In dezelfde competitie Moet PSV thuis tegen Abbenbroek. Een spannende zaak want de Poortugalers staan zevende met 27 punten en de tegenstander staat één plekje lager met 25 punten.
Oude Maas moet zaterdag naar Zwijndrecht. Daar wacht GGVZ dat in de eerste klasse B tiende staat met vier punten minder dan de Poortugalers die op de achtste plek staan met 22 punten.