Amateurvoetbal komend weekeinde

23 March 2018, 14:52 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Amateurvoetbal komend weekeinde

Na de zeker niet onaardige maar wel verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag hebben de voetballers van Rhoon ook morgen weer niet veel kans op punten; zij moeten het namelijk uit opnemen tegen koploper Hellevoetsluis. In de tweede klasse D staat Rhoon nog steeds laatste met 12 uit 17. Hellevoetsluis staat bovenaan met 41 uit 17.
WCR moet zondag naar Vlaardingen voor de ontmoeting met VFC in de tweede klasse D. Wellicht dat de club uit Rhoon na het weekeinde een plekje hoger staat want op dit moment staat VFC slechts een puntje boven WCR op de elfde plek .
De zaterdagvoetballers van WCR spelen thuis tegen Transvalia. Dat moet kunnen want de club uit Rotterdam staat laatste in de vierde klasse G met twee punten minder dan WCR. In dezelfde competitie speelt PSV uit Poortugaal uit bij Hekelingen. Dat wordt lastiger want Hekelingen staat vier plaatsen hoger op de derde plek en met zes punten meer dan de Poortugalers.
De zaterdagafdeling van PSV ontmoet BMT uit Den Haag. Dat kan spannend worden want in de eerste klasse B staan de clubs in punten gelijk maar staat BMT wel twee plaatsen hoger omdat die club twee wedstrijden minder heeft gespeeld.