49e keer wielerronde van Barendrecht

19 July 2019, 09:58 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

20 juli wordt voor de 49e keer de Wielerronde van Barendrecht verreden. Start en finish uiteraard weer op de Binnenlandse Baan kort bij de speelplaats van MFA de Kruidentuin, waar alle faciliteiten voor de sponsors ( in de V.I.P.-ruimte ) , gasten en bezoekers en uiteraard juryleden ( in de jurybus ), pers en medewerkers en alle aanvullende diensten, zoals E.H.B.O etc. geconcentreerd zijn. De catering voor onze sponsors, andere gasten, jury, medewerkers en bestuur en het publiek wordt verzorgd door Marlyne Eiland/ In-en Outdoor. De renners maken gebruik van de sportzaal en kleed en -douchegelegenheid en ook van de horecafaciliteiten.

Het programma voor de dag is als volgt:

12.30 uur  Sportklasse Basis/Amateurs                  50 km
14.00 uur  Vrouwen/Amateurs                               65 km
16.00 uur  Elite Mannen/Beloften/Amateurs            80 km

De totale organisatie is in handen van het Bestuur van de Stichting Wielerronde Barendrecht, bestaande uit de Heren K.J.Orsel, Voorzitter/secretaris, A.Luijendijk, Penningmeester, A.Korendijk, Manager Wielertechnische Zaken en F.Meeuwissen, Manager Sponsorwerving & P.R. geassisteerd door J. Akkerman, medewerker organisatie in en rond de V.I.P-ruimte en Jurywagen. Dit bestuur wordt moreel ondersteund door een Comité van Aanbeveling o.l.v. Burgemeester Drs. J.van Belzen.

Het belooft weer een groots wielerfestijn te worden met een flink deelnemersveld van uitstekende kwaliteit. In elke categorie zijn reeds meer dan 60 deelnemers ingeschreven. Ongetwijfeld zullen er op de dag nog tientallen volgen.
De rondemiss Melissa Sonders zal deze dag, mede dankzij Blue Wave Mode en Kapsalon William Vat weer stralend aanwezig zijn om bij de start en finish van de diverse koersen de jury en speaker te assisteren.
De inrichting van de V.I.P.-ruimte wordt verzorgd door hoofdsponsor A.&.M Recycling en Lodder Events voor de groene en kleurige aankleding. Jolanda Zwaal en Arie Stolk verzorgen de aanlevering van bloemboeketten van de diverse bloemenzaken en distributie bij start en finish. Vele naturasponsors zorgen voor de levering van hapjes naast de door de organisatie te verstrekken dranken.