RTV Rijnmond houdt op 9 april Burgerdialoog in het Wijkpaleis

2 April 2024, 15:43 uur
Rotterdam & Regio
mainImage
PR

Alle publieke regionale omroepen organiseren bijeenkomsten in heel Nederland om met burgers de dialoog aan te gaan over het nieuws. Op deze manier willen ze bijdragen aan een betere band tussen mensen en nieuwsmedia. Rijnmond houdt haar Burgerdialoog op dinsdag 9 april, in het Wijkpaleis aan de Claes de Vrieselaan in Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden.

Tijdens deze sessie gaan inwoners, samen met Rijnmond-verslaggever Marion Keete, met elkaar in gesprek over ervaringen met de nieuwsmedia. Onderwerpen als vertrouwen in de regionale/lokale nieuwsmedia en hoe het nieuws beter kan aansluiten bij de behoeftes van inwoners zullen aan bod komen.

Alle meningen, tips en ideeën worden gebundeld in een adviesrapport dat breed wordt gedeeld met regionale en lokale omroepen. Als bedankje krijgen deelnemers een cadeaubon van 40 euro voor deelname.

Het Burgerdialoog Rotterdam vindt plaats op dinsdag 9 april 2024, van 18:30 tot 21:00 uur. Het Wijkpaleis bevindt zich aan de Claes de Vrieselaan 72. Aanmelden en meer informatie over de dialoogsessie is te vinden via deze website.